AxiBlade - En ny generasjon aksialvifterModulbygde aksialvifter for enkel tilpassing av applikasjoner


AxiBlade er utviklet for å være et ekstremt fleksibelt konsept og tilbys derfor som et modulbasert system som dekker mange applikasjoner. Viftehus er tilgjengelige i forskjellige høyder, og de er utstyrt med ebm-papst aerodynamiske og optimaliserte innløpsring. Sammen med de unikt designede viftehjulene og vingene, oppnås maksimal effektivitet og virkningsgrad samt at de samhandler optimalt med diffusoren AxiTop. Viftehjulene er designet for å kunne kombineres med forskjellige motorer, noe som gir store muligheter til å optimalisere effektiviteten til en vifteløsning og også for å finne det beste lydnivået for en bestemt applikasjon. AxiBlades design reduserer også turbulens og luftvirvler i luftstrømmen, noe som resulterer i mindre dynamiske tap.Kundefordeler


Siden AxiBlade på alle måter er i tråd med gjeldende industristandarder, er det mulig å modernisere eksisterende fasiliteter uten krevende renoveringer, og dette er en veldig viktig kundefordel. En annen fordel er at det er et valg mellom flere forskjellige rister som er aerodynamisk designet og tilpasset for forskjellige kombinasjoner av løpehjul og motorer. Risten beskytter mot utilsiktet kontakt, og den aerodynamiske utformingen bidrar til den høye effektiviteten til de aksiale viftene.
Takket være modulutformingen kan AxiBlade brukes i en rekke applikasjoner og gir en effektivitet på opptil 54%. Sammenlignet med vanlige vifter, kan støynivået reduseres med så mye som 8 dB (A). Det er også mange muligheter for å kombinere forskjellige komponenter og tilpasse vifteløsningen til det nåværende trykkområdet og ønsket effektivitet. I tillegg med hastighetskontroll er det enkelt å tilpasse effektiviteten til et nåværende behov i en applikasjon som er av stor betydning for energieffektivitet.
Produktutvalg og størrelser


AxiBlade er tilgjengelig i størrelsene 630, 710, 800 og 910 mm i diameter. Alle størrelser har unike ebm-papst designløsninger som optimaliserer aerodynamikk. Viftebladene har ebm-papst innovative hybridkonstruksjon med en materialkombinasjon av aluminium og glassfiberarmert plast. Utviklingen av AxiBlade vil fortsette og i fremtiden vil viftene kunne kombineres med både EC-motorer og AC-motorer.


Viftene i størrelsene 630 og 710 har en luftstrømskapasitet på opptil 25.000 m³ / t og et maksimalt trykkområde på opptil 450 Pa. Effektiviteten er så høy som 53%, og avhengig av installasjonsforhold er det mulig å redusere støynivået med opptil 4 dB (A) sammenlignet med tidligere produktgenerasjoner. AxiBlade er utviklet for å forenkle oppgraderinger av eksisterende installasjoner. Identiske dimensjoner og ebm-papst installasjonsvennlige konsept Plug & Play gjør det enkelt å erstatte eldre vifter med AxiBlade-vifter. At AxiBlade-viftene med bred margin oppfyller gjeldende ErP-krav, hjelper også AxiBlade til et fremtidssikkert viftevalg.AxiBlade 360 °


Opplev AxiBlade i vår interaktive 360 ° -visning: AxiBlade 360Applikasjoner


AxiBlade er en ideell vifteløsning for fordamper, kondensatorer og varmevekslere i ventilasjons-, kjøle- og klimaanlegg. Den modulære utformingen av den nye AxiBlade gjør at aksialviftene enkelt kan tilpasses kravene til en bestemt applikasjon. Viftehuset, som i standardversjonen har en høyde på 190 mm, og ikke har føringsskinner, passer for et lavt til middels trykkområde på opptil 200 Pa. Selv uten føringsskinner er effektiviteten høyere og støynivået betydelig lavere sammenlignet med dagens bransjestandard. Styreskinnene vil være et interessant supplement til AxiBlade-vifter med omtrent 300 mm høyt viftehus, som også har en integrert utløpsdiffusor for høyt mottrykk på opptil 290 Pa. Her har føringsskinnene, som er plassert bak løpehjulet, stor betydning for den høye effektiviteten som skal oppnås.
Valget av vifte avhengig av bruken forenkles ved at AxiBlade er tilgjengelig i to grunnleggende versjoner med forskjellige kombinasjoner av komponentene. For det første er den tilgjengelig i en standardversjon som er best egnet for applikasjoner med medium trykkoppbygging, og det er en versjon for applikasjoner med høyt mottrykk. I denne versjonen er viftehuset høyere, og det har også en integrert stikkontakt. Denne versjonen har også føringsskinner som er plassert etter løpehjulet og som er av stor betydning for å optimalisere effektiviteten.