Bård og Gorm fikk medalje for lang og tro tjeneste

Bård Reppen og Gorm Benno med medaljer.
Medaljen er en anerkjennelse til arbeidstakere som har minst 30 år hos samme arbeidsgiver, og er en tradisjonsrik påskjønnelse bedriften kan benytte for å vise at man verdsetter erfaring og stabilitet. Medaljen er også et symbol på at bedriften har lykkes med å skape en arbeidsplass som har vært utfordrende og interessant over tid.

Når arbeidsgiver søker om tildeling av medaljen på vegne av en ansatt, betyr det langt mer enn en gave. Den representerer en tradisjon med solide verdier, og er et varig bevis på mottakers innsats og betydning.

Bård Reppen hadde sin første arbeidsdag for ebm-papst 12.2.90. Bård har hatt en rekke forskjellige arbeidsoppgaver hos oss. I dag jobber han med salg og service på ventilasjon.

Gorm Benno startet hos oss 1.1.90. Han er i dag selger av ebm papst sine ventilasjonsprodukter. Tidligere har han jobbet som daglig leder og avdelingsleder.

Medaljene ble overrakt under ebm-papst sin juleavslutning av daglig leder Tom Cooper, som også har jobbet i ebm-papst i 30 år.