Nytt reguleringsutstyr i vårt sortiment

EC-motor med integrert regulering, 0-10V
Fra siste halvdel av april er vi leveransedyktige med en rekke nye produkter på reguleringssiden, for regulering for våre EC-vifter.

ES10 Trykk-/lufthast.regulator er en konstant trykk- (Pa) eller konstant lufthastighet- (m/s) regulator for EC-vifter, designet for bruk i ventilasjonsanlegg. Den har en 0-10VDC utgang samt start/stopp relé, som kan styre en frekvensomformer eller en triac.

Multicontroller E 0-100% - Allsidig og programmerbart betjeningspanel med display i et tiltalende diskret design, som kan plasseres nesten hvor som helst. Panelet er meget enkelt å betjene, selv om det kan være det sentrale element i håndteringen av flere forskjellige styre- og/eller reguleringsoppgaver.

MultiController E Regulate - Allsidig og programmerbart betjeningspanel med display i et tiltalende diskret design, som kan plasseres nesten hvor som helst. Panelet er meget enkelt å betjene, benyttes for eksempel til å regulere etter konstant temperatur, et konstant trykk, luftskifte eller lufthastighet.

Vi kommer også med et nytt PowerSupply 0.1-24 E Setp. som er en 24VDC strømforsyning fra 230VAC nettforsyning gjennom en SMPS-strømforsyning - kombinert med et settpunktsrelè.

Og vi har også fått plass til en ny Temperaturføler Basic NTC22 for veggmontasje for bruk sammen med de nye regulatorene.