Produktnyheter vises på Electronica virtual

electronica, verdens ledende elektronikkmesse, vil finne sted online fra 9. til 12. november 2020.
På electronica virtual demonstreres DiaForce og AxiForce, som er ment for kjøling av elektronisk utstyr innen telekommunikasjon og automatisering.


Nyhet!
DiaForce diagonal kompaktvifte.
Akkurat som i en aksial vifte, tar den nye kompakte diagonalviften fra ebm-papst også inn- og utløp i aksial retning. Det er ofte enklere å installere i noen applikasjoner enn en sentrifugalvifte. Men leverer høyere trykk enn en aksialvifte med samme konstruksjonsdimensjoner.
DiaForces hemmelighet ligger i den unike geometrien til viftehjul og hus, som i sin optimaliserte form minimerer turbulens og samtidig øker trykkapasiteten.
Lydnivået synker med 6 dB (A) og gir opptil 50% høyere luftytelse, noe som blir sett på som spesielt viktig for kjøleelektronikk i f.eks. datasentre eller basestasjoner for mobilkommunikasjon.
De første prøvene av DiaForce er allerede tilgjengelig, serieproduksjon begynner våren 2021.

AxiForce aksial kompaktvifte
AxiForce-viftserien ble utviklet for applikasjoner med høyt mottrykk, for eksempel i frekvensomformere, robotkontroller og LED-skjermer.
Viftene har aerodynamisk optimaliserte løpehjul og viftehus - AxiForce 80 oppnår en effektivitetsøkning på 42% og reduserer støy med 7 dB (A).
AxiForce er også tilgjengelig med fullkapslet elektronikk, som er støvtett og har veldig god beskyttelse mot vann (IP68).
En versjon for høyere EMC-krav i henhold til DIN EN 55032 klasse B er tilgjengelig som ekstrautstyr.
AxiForce-serien er tilgjengelig i størrelsene 80x80x38, 120x120x38 og 172x150x51 mm.

electronica virtual er åpent 24 timer i døgnet fra 9-12 november 2020, og det koster ingenting å besøke de virtuelle produktpresentasjonene.
For mer informasjon og registrering, besøk electronica virtual.

Klikk her for å registrere deg gratis.